Taksipalvelut Rovaniemellä ja muun Lapin alueella

Kairala Taksipalvelut Oy tarjoaa kuljetukset yksityisasiakkaille ja matkanjärjestäjille Rovaniemellä ja muualla Lapissa. Huolehdimme tilausajoista kokemuksella, ja meiltä saat myös Kela-kyydit sekä invataksipalvelut. Käytössämme on muun muassa useita kahdeksanpaikkaisia tila-autoja, jotka sopivat erinomaisesti niin kokousmatkoihin kuin vapaa-ajanmatkoihinkin liittyviin kuljetuksiin. Myös matkatavarat mahtuvat kyytiin.
Varaa kyyti jo etukäteen!

Sujuvat lentokenttäkuljetukset

Tarjoamme luotettavat ja stressittömät lentokenttäkuljetukset kaikissa Lapin kohteissa, olipa kyseessä sitten Rovaniemen, Kuusamon, Ivalon tai Kittilän lentokenttä. Kuljetukset onnistuvat esimerkiksi Rovaniemen keskustaan tai lomakeskuksiin ja takaisin. Tarpeen mukaan kuljetamme myös Ruotsin ja Norjan puolelle.

 

Olemme jo valmiina odottamassa lentokentällä ja viemme lentokentälle, kun matka lähenee loppuaan. Varaamalla kuljetuksen etukäteen voit rentoutua ja nauttia matkasta. Käytössämme on uudenaikaiset ja tilavat autot, joihin myös matkatavarat sopivat hyvin mukaan. 

Ota yhteyttä!

Päiväretkikyydit kattavalla paikallistuntemuksella

Lapin henkeäsalpaavat maisemat ja ainutlaatuiset aktiviteetit kannattaa kokea! Taksimme on erinomainen tapa liikkua paikasta toiseen ja nauttia Lapin parhaista puolista. 

 

Tarjoamme joustavia taksikuljetuksia kaikenlaisille päiväretkille Lapissa. Voit tilata yksityisen kuljetuksen itsellesi tai isommallekin ryhmälle, ja kokenut kuljettajamme vie turvallisesti perille. Tunnemme Lapin erinomaisesti, joten voit rentoutua ja nauttia matkasta.

Kokousmatkat vaivattomasti

Teemme kokousmatkastasi Lapissa vaivattoman. Kuljetamme sinut ja tarvittaessa useamman henkilön seurueesi sujuvasti majoituksesta kokouspaikkaan ja takaisin. Tarjoamme myös kuljetuksia kokoukseen liittyviin vapaa-ajan aktiviteetteihin.

 

Varmistamme, etteivät Lapin pitkätkään välimatkat tuo viiveitä aikatauluun. Olemme valmiina odottamassa sinua sovittuna aikana, ja kokeneet kuljettajamme navigoivat turvallisesti perille kaikenlaisissa keliolosuhteissa. Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää!

Ota yhteyttä

Tarjoamme taksipalvelut työ- ja vapaa-ajan matkustajille Lapissa.

Kuljetamme Rovaniemeltä käsin toivomaasi kohteeseen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!